Een toevallige ontmoeting en een zwaar auto-ongeluk. Iemand die een kaartje achterlaat. Toen in Hugo’s leven alles leek mis te gaan, waren het deze gebeurtenissen die hem een nieuw pad op stuurden. Zij waren nodig om uiteindelijk de beslissing te kunnen nemen waarvoor hij al vele jaren stond.

Hugo foto 1 200px voor web

Even voorstellen: Hugo (37), een goed ogende, slimme, voorkomende man. Heeft werk dat hij plezierig vindt, is getrouwd en vader van twee jongens, 7 en 4 jaar. We schrijven 1993.

Een Stier
Hugo woont met zijn jonge gezin in Katwijk. Heeft een goede baan in het advieswerk. Hij kookt graag in het weekend en gaat vaak met zijn jongens op pad. Daar geniet hij intens van. Vaak neemt hij zijn oudste zoon mee naar hun moestuin verderop, bakt met oudjaar oliebollen met zijn vader en loopt elke week hard met een vast ploegje vrienden. ’s Zondags naar oma, in de zomer met z’n allen naar Frankrijk. Een knus, stabiel leven. Dat past goed, want Hugo is een Stier. En Stieren houden van stabiliteit. Lees verder

 

Haagse krachtpatsers 
Ook dit is een verhaal in de reeks Haagse krachtpatsers, 'levensverhalen met een twist'. Een idee van Cala van den Bergen (tekst) en Loes Schleedoorn (foto's).

Comodo SSL