Kennismaking

foto Cala voor website verkleind

Dialoog tekstbureau: een bewust gekozen naam voor een kleine onderneming.

U zoekt contact met uw lezers, klanten, medewerkers. Of u wilt de communicatie verbeteren, maar weet niet hoe u dit aan zult pakken. Dialoog tekstbureau kan u daarbij ondersteunen en begeleiden. Want van úw dialoog, communicatie op schriftelijke of digitale wijze, heb ik de inhoud van mijn werk gemaakt.

Overeenstemming
Míjn dialoog is het gesprek dat ik met u voer om ideeën, wensen en voorwaarden uit te wisselen. En verwachtingen natuurlijk. Die moeten eenduidig zijn voor beide partijen: pas dan kan er een basis zijn voor goede samenwerking. Het resultaat van een opdracht staat of valt tenslotte met de overeenstemming die schrijver en opdrachtgever met elkaar hebben.

Sinds 1993
Dialoog tekstbureau bestaat sinds 1993 als eenmansbedrijf. In die jaren werkte ik voor de gemeentelijke provinciale en rijksoverheid, voor instellingen in de sociaal maatschappelijke hoek, de zorg- en culturele sector, maar ook voor bedrijven in de bouw en de financiële wereld. De activiteiten beslaan het hele traject dat het produceren van communicatiemiddelen vereist, van plan tot gedrukt of digitaal communicatiemiddel: adviseren, tekstschrijven, redactie en productie.

Wie is Dialoog?
De vrouw achter Dialoog tekstbureau is Carla van den Bergen, neerlandicus en tekstschrijver met journalistieke inslag.

Dialoog Tekstbureau is ook te vinden op www.tekstschrijver-info.nl.

 

 

 

Comodo SSL